Palas Mall – Iași

Palas este ansamblul magic și unic de lifestyle în ambianța istorică a Palatului Culturii din Iași, care încântă privirea cu arhitectura superbă. Complexul Palas, cu o viziune umanistă remarcabilă, integrează cumpărăturile cu petrecerearea plăcută a timpului. Sunt prezente și clădirile de birouri și locurile de cazare de înaltă clasă, spații de evenimente, în jurul unui parc în care ești încurajat să calci și să te așezi pe pajiște.

În Palas Mall s-a dorit schimbarea totemurilor digitale existente, cu altele, cu tehnologia și cu design-ul la zi. Provocarea era găsirea unui look care să fie deosebit, elegant, dar totodată să pună în prim plan ecranele, mai exact publicitatea afișată. Trebuia să arate bine partea mobilerul de mall, dar fără să disitragă atenția. După săptmâni de discuții și zeci de versiuni, a rămas câștigătoare varinata din care puți vedea la ora actuală 15 bucăți, în Palas Mall.

Pentru a pune în valoare cât mai bine imaginile și filmulețele de publicitate, am montat ecrane profesionale Samsung de dimeniuni mari, de diagonală 75”, aproximativ 97 cm x 169 cm (portret), seria QMR.

Acestea nu necesită calculator alocat pentru fiecare, pentru că au media player încorporat nativ. Gestiunea se face centralizat pentru toate cele 30 de ecrane din totemuri cu softul de gestiune MagicINFO, dezvoltat tot de Samsung.