Stadioane, săli de sport/polivalente, arene sportive

Digital signage pentru stadioane, săli de sport/polivalente, arene sportive

LED perimetral pentru arene sportive/stadioane, LED wall pentru indoor și outdoor, ecrane profesionale indoor și outdoor

Modulele LED perimetrale pentru stadioane au contrucție antișoc pe partea frontală și superioară (inclusiv bandou de cauciuc) pentru protecția jucătorilor și al dispozitivului. Rata de refresh mare, de 3840 Hz garantează o imagine fimată fără valuri sau umbre, inclusiv la trasmisiuni directe. Luminozitatea de 6000 cd/mp (nit) asigură vizibilitate bună și în bătaia directă a soarelui.

 

LED wall-urile sunt indispensabile pentru orice arenă sportivă sau polivalentă modernă, indiferent dacă este acoperită sau nu. Acestea poziționate deasupra terenului de joc sau pe colțuirle tribunelor, afișează evenimentul filmat, scorul, publicitate, și evetualele adresări publice. Există diverse modele, pot fi de indoor sau outdoor.

Ecranele profesionale indoor afișeză informații de indrumare, indică zonele, afișează mesaje de atenționare, etc.. Pot afișa conținut publicitar sau meniuri. Se montează pe pereți, în totemuri, deasupra intrărilor, zona de restaurante, în VIP logue, individual sau în format video wall.

Ecranele profesionale outdoor se amplasează în apropiere de intrălile în arenă, și în alte zone de interes, de regulă în totemuri. Conținutul este de informare și publicitar. Se gesitionează cu soft de gestiune de conținut.