Probleme și soluții digital signage 

Vizibiliate

 

Problemă: nu te găsesc clienții, nu atragi clienți noi de pe stradă.

Locația ta fizică nu este suficient de vizibilă. Clienții care te caută nu te găsesc cu ușurință, iar potențialilor noi clienți, care trec pe lângă magazinul tău, acesta nu le atrage atenția. Pe scurt, locația ta fizică (magazin, sucursală, sediu) nu iese în evidență.

Soluții: ecran semi outdoor in vitrină sau LED wall.

Ecranele semi outdoor (sau window display) sunt mult mai luminoase decât cele indoor, sunt vizibile în vitrină chiar și într-o zi însorită. Samsung oferă și o versiune cu dublă față – două ecrane poziționate spate în spate – unul orientat spre stradă, celălalt spre interior. Desigur, aceste 2 ecrane sunt încorporate în aceeași carcasă, cu design minimalist și elegant.

Dacă suprafața pe care dorești să montezi un ecran este mai mare, soluția cea mai bună pentru tine s-ar putea să fie LED wall-ul. Contactează-ne pentru a alege împreună varianta optimă.

Comunicare

Problemă: Clienți, parteneri neinformați.

Documentele obligatorii, precum copiile de autorizații sau certificatele sunt lipite pe pereți, promoțiile proprii sau reclamele de produs cu modele demodate sunt expuse pe afișe care se prăfuiesc rapid sau se rup ușor, promoții noi neafișate, anunțuri actuale care beneficiază de puțină vizibilitate, informații neactualizate etc.

Soluție 1: ecrane profesionale informative

Acestea rulează informațiile de pe o suprafață web, din software-ul de gestiune a conținutului sau chiar și de pe un stick USB în caz de nevoie.

Soluție 2: ecrane profesionale cu touch

Conectate la sursa corespunzătoare – fie ea chiar și un website – ecranele profesionale cu touchscreen îi oferă posibilitatea utilizatorului să caute informațiile care îl interesează. Clientul poate naviga printre produsele/serviciile tale, poate vizualiza condițiile, harta magazinului, certificatele, dobânzile – în cazul băncilor, condițiile de acordare a creditului și multe altele.

Imagine

Problemă: imaginea ta nu inspiră încredere.

Soluție: video wall, ecrane informative, LED wall, Hotel TV

Daca ai fi client, ce ai alege? Locația care arată bine, e up-to-date, emana siguranță, atenție la detalii și profesionalism, sau opusul?  Clienții tăi au de unde alege, iar cei mai mulți vor face alegerea pe care ai face-o și tu. Imaginea în mișcare, filmulețele nu mai sunt de mult un moft, ci fac parte dintr-un standard calitativ scris sau nescris. Amenajarea și dotarea spațiilor dintr-un hotel (inclusiv a camerelor) este un criteriu esențial de departajare pentru clienți. 

Pierdei financiare

Problemă: nu realizezi venit (corespunzător) din publicitate

Nu dispui de suficiente suprafețe de afișaj, nu poți să vinzi spațiul publicitar aferent. Sau ele nu sunt la nivelul potențialului, ceea ce te obligă să vinzi mai ieftin.

Soluție: ecrane profesionale de sine stătătoare, video wall, ecrane semioutdoor și outdoor, LED wall interior și exterior.

Alegem soluția optimă în funcție de locație, potențialul zonei și alte criterii speciale. De obicei, se pune accent pe amortizarea planificată a investiției, prețul în sine fiind un criteriu secundar. Administrarea ecranelor se face prin intermediul soft-ului de gestiune de conținut adecvat.

Performanța și loialitatea colegilor

Problemă: birourile tale arată neglijate, parcă sunt desprinse din deceniile trecute,

sau sunt sub nivelul de dotare al companiilor similare din zonă. Preferă majoritatea angajaților un loc de muncă care arată bine, e modern și tehnologizat conform celor mai recente trend-uri? Cu siguranță da, mai ales tinerii. Un loc de muncă modern și dotat emană stabilitate. În medie, crește loialitatea și performanța colegilor și scade fluctuațiile de personal.

Soluții: ecrane profesionale, Business TV, video wall

Acestea, amplasate în zonele vizibile pot afișa statistici, KPI, informații despre concursuri între echipe și alte chestiuni transmise de regulă de departamentul de HR. E importantă și amplasarea lor în locurile de relaxare și entertainment. Cu siguranță există colegi care, lucrând până târziu, ar viziona cu multă plăcere un meci pe un video wall de 3,5 m diagonală.