Industrii

Mall-uri

Mall-ul trebuie să fie cât mai atrăgător pentru cumpărătorii magazinelor chiriașe, să informeze și să ofere spațiu publicitar. Acesta atrage o masă mare de persoane tinere, de persoane care sunt dispuse să cheltuie – un target foarte atractiv pentru multe industrii. Soluțiile digitale sunt, așadar, importante în astfel de locuri, pentru că asigură o vizibilitate mare a mesajului, în același timp completează și modernizează  spațiul.

Bănci

Este importantă atât partea de informarea a clienților din sucursale/agenții, cât și cea de imagine pentru întărirea încrederii clienților. Unitățile bancare sunt bine poziționate în localități, vitrinele fiind suprafețe excelente pentru publicitate (de obicei exclusiv proprie) semioutdoor -spre stradă.

Clădiri de birouri, corporate

În sfera corporate, digitalizarea joacă un rol din ce în ce mai mare în eficientizarea proceselor de lucru și facilitarea comunicării la nivelul întregii organizații. Săli de meeting, recepții, săli de training și de recreere, zone open space – în toate aceste spații soluțiile de afișare digitală sunt necesare.

Retail: lanțuri comerciale, magazine

Comercianții, începând cu lanțurile multinaționale/regionale și până la magazinele locale, urmăresc să fie cât mai eficienți în atragerea clienților. Un mod eficient de promovare a produselor/serviciilor în acest sens și de atragere a potențialilor clienți în magazin o reprezintă expunerea materialelor publicitare chiar la locul vânzării (în anumite zone din locație, în vitrine sau în parcare).

 Hospitality: Hotel, Restaurant

Într-un domeniu în care crearea unei experiențe cât mai plăcute pentru clienți este esențială, soluțiile digitale și accesul la tehnologii performante reprezintă un avantaj concurențial semnificativ. Acesta concură la părerea clienților, clasificare, implicit la marja realizată. Pentru acest sector de business există o gamă dedicată de ecrane profesionale, denumită Hotel TV. Digital signage și Hotel TV sunt elemente importante de imagine, informare și publicitate în hoteluri, pensiuni și alte facilități de cazare similare.

Sănătate

Ecranele profesionale rezoluția 8k, oferă detalii net superiore celor de 4k, cea ce e valabil și în cazul nuanțelor, importante la imagistică medicală. Ecranele de mici dimensiuni pentru afișarea ordinii la coadă, a ecaranele informative generale și a Business TV,  sunt toate prezente într-o unitate medicală modernă.

Sport: stadionane, arene, săli de sport/polivalente

Soluțiile specifice sunt LED wall-urile de interior și exterior, precum și LED-urile speciale pentru tribune. Acestea din urmă oferă o imagine clară, de caliate superioară chiar și pe filmări, fără dungi sau valuri – cum vedem adesa la transmisiunile sportive. 

Educație

În educație se potrivesc foarte bine ecranele interactive pe care mai multe persone pot face adnotări concomitent (soluții de colborare), conectate la unitate de calcul sau telefon mobil, ex. Samsung Flip/e-board.

Transporturi – aeroporturi, gări

Informarea pasagerilor este crucială în transporturi, atât în vehicule cât și în hub-uri -aeroporturi, gări, autogări. Afișarea curselor/zborurilor se face pe ecrane profesionale, gestionate de soft specilalizat care asigură legătura cu baza de date actualizată -Data Link în cazul lui Samung. Aceste ecrane, sau altele -dupa caz- pot afișa (și) publicitate, gestionate de MagicInfo.