Hospitality: Hotel, Restaurant

 

Hospitality display -hotel tv-, digital signage pentru HoReCa

Hospitality display (hotel TV), video wall, Flip pentru conferințe, Business TV

Gama Hotel TV cuprinde ecrane care afișează mesaje de întâmpinare pentru oaspeți, meniul restaurantelor din hotel, orarul/faciltățile pentru zona de spa, atracțiile turistice din zonă etc. Mai mult, sistemul are funcție de blocare a canalelor (însă nu permite ștergerea sau schimbarea ordinii acestora), permit efectuarea check out-ului din cameră, plasare de comenzi la room service și multe altele. Facilitațile depind de seria de Hotel TV iar conținutul se încarcă într-o aplicație gratuită, ușor de utilzat. Design-ul aparatelor este unul modern, atemporal, integrându-se perfect în diferite stiluri de amenajare.

Ecrane profesionale în construcție video wall sau monate individual, legate la soft de gestiune de conținut prezină facilitățile hotelui, a restaurantelor, barurilor, pub-urilor, spa-ului, sălii de fitness, etc. din hotel, pot afișa publicitate despre evenimente, ale partenerilor, sau conținut pur informativ.

Flipchartul electronic Samsung Flip este un ecran tactil cu multe funcții, cu stand, care se conectează la calculator/laptop sau telefon mobil și poate controla sau fi controlat pe/de pe acestea. Se pot face adnotari pe imaginil/schițe, printa materialele sau trimite spre cei interesați pe e-mail.

Poate fi legat la video wall, afișând în timp real. Ideal pentru săli de conferințe de toate dimensiunile.

Business TV este un aparat profesional care afișeaza pe lâgă emisunea TV și un conținut publicitar dorit. Exista multe template-uri disponibile, care se gestionează de pe telefonul mobil cu o aplicație (gratuită). Excelent pentru Lobby, bar, hol, restaurant, etc…