Corporate

Soluții digital signage pentru corporate/birouri

ECRANE PROFESINALE, SOLUȚII DESK SHAREING, MEETING ROOM MANAGEMENT, VISITOR MANAGEMENT, FLIPCHART ELECTRONIC, VIDEOWALL

Solutia care permite rezervarea unui spațiu de lucru, verificarea lui, etc. se numeste desk shareing.  Dacă angajații ocupă spatiul de lucru doar când au nevoie, pot fi mai puține locuri cu 20-40%. Considerând chiria la o clădire de birouri, evident se pot economosi sume mari. Sunt diverse  soluții compuse în principiu din ecrane, senzori, soft.

Meeting room managemant sau room shareing este sitemul compus din ecrane la intrare in fiecare cameraconectate prin rețea de date care cu ajutorul unei aplicații pot afișa orele care sunt ocupate, cine participă, se pot menționa în sistem evantualele nevoi de catering, cafea, dotari, etc.. Sunt legate de calendar.

Cu ajutorul sitemului de visitor manegemant se pot trimite invitatii la viziatori, crea legitmații, inclusiv cu cod legat de sistemul de control acces sau printer de legitimație. De asemanea poate trimite acorduri, NDA, etc. spre semanare. Există soluții care ghidează vizitatorii cu ajutorul unei hărții interactive la sala unde are loc întâlnirea.

Multe ecrane individuale montăm de regulă în open space, pe care rulează informații specifice, fie ca e vorba de statusul unor etape de proiect, de KPI sau comunicari legate de interacțiune între echipe. Desigur tot aici apar comunicări de la conducere sau de la HR.

Video wall-uri se montează în săli de curs mai mari, la recepții, în spații de relaxare, sau oriunde e nevoie de a transmite informație in format mare, pentru entertainment, sau de a face impresie.

Flipchartul electronic Samsung (Samsung Flip) este un ecran tactil cu stand, care se conecteaza la calculator/laptop sau telefon mobil si poate controla sau fi controlat de pe acesta,  se pot face adnotari pe imagini/schițe.

Se poate lega în rețea, se pot printa materialele sau trimite spre cei interesați, pe e-mail.