OTP Bank Romania

OTP Bank Romania este în TOP 10 al băncilor de pe piața din România. Banca OTP a dorit să instaleze ecrane pentru digital signage în sucursale și agenții.

O aplicabilitate au găsit prin renunțarea la cele peste 100 de foi tipărite sau copiate: autorizații, atestate, regulamente, condiții, etc., afișate pe pereți sau puse la dispoziție sub forma de caite/broșuri.

Soluția oferită de Telezimex pentru această provocare era Infotouch-ul, cu ecran profesional Samsung tactil, legată la aplicația corespunzătoare. Oricine din locație poate alege din cuprinsul bine structurat, informațiile interesante pentru ea/el. Informațiile se încarcă/se schimbă centralizat, deci sunt la zi, este mult mai ușor de gasit o informație, zona de clienți este degrevată de hârtii inutile.

Cu aceste infotouch-uri se pot consulta și ofertele, promoțiile sau acțiunile venite de la departamentul de marketing.

Alta funcționalitate a fost cea de publicitate afișată în vitrine. Am propus ecrane de 46” respectiv 55”, semioutoor de la Samsung, atat simple, si cat modelele dubla fata.

Toate ecranele funcționeză în deplină siguranță, se adminstrează centralizat, de la București.

Am început dotarea unităților noastre cu elemente de digital signage în anul 2018 – proiect câștigat de Transilvania Service Grup, companie aparținătoare grupului Morphoza. Suntem mulțumiți de reacția clienților la publicitatea afișată pe ecranele Samsung cu Magic Info din vitrinele noastre, precum și de faptul că avem acum un mijloc de informare și expunere modern și ergonomic, datorită ecranelor tactile. De atunci (2018, când am început parteneriatul), în fiecare an dotăm tot mai multe unități din toate regiunile țării cu același integrator – Transilvania Service Grup – un partener de încredere în demersul nostru de modernizare și digitalizare

 Kelemen Attila – Director –  Direcția de Marketing și Comunicare OTP Bank Romania S.A.

Repoziționarea OTP Bank România. Attila Kelemen: Nu poți să construiești un brand bancar dacă nu îți asumi o doză de curaj